Eigenschappen en methoden bij het bleken van glazuur

Niemand wil een geelachtige of bruinachtige tand. Als je deze vreselijke vlekken op je nitril handschoenen ziet, dan ben je een kandidaat voor het bleken van tanden. Er zijn tegenwoordig tal van eigenschappen en methoden voor het bleken van tanden die kunnen helpen om die parelwitte glimlach terug te geven. De vraag is echter, voor welke oplossing of techniek moet je kiezen?

Om de beste methode voor het bleken van tanden voor jezelf uit te kiezen, moet je aanvankelijk verschillende beschikbare keuzes begrijpen. De verschillende tendensen en procedures bij het bleken van tanden zijn tegenwoordig in wezen verdeeld in twee teams: in-office en doe-het-zelf-bleken van het glazuur.

Tanden bleken op kantoor

De in-office whitening-strategieën worden uitgevoerd door een schoonheidsspecialist en hebben bewezen snel en effectief te worden voor het bleken van glazuur. Er zijn verschillende manieren waarop een tandarts uw tanden witter kan maken en u die parelwitte glimlach terug kan geven. De meest populaire van deze in-office procedures zijn:

Porselein fineer – Als u gaten tussen uw tanden of zelfs een afgebroken tand heeft, dan zou uw schoonheidsspecialist bijna zeker voorstellen om ze te coaten met een porseleinen fineer. Dit materiaal fungeert als een schil rondom de tanden om spaanders te verbergen, samen met de onaangename vlekken voor je wittere glimlach.

Inside Bleaching – Dit proces wordt gedaan door de tand te boren en vervolgens het gat te vullen met een speciale bleekgel. De speciaal samengestelde gel blijft gedurende 7 dagen in het glazuur zitten en wordt vervolgens vervangen met een permanente vulling. Tandartsen onderschrijven strikt intern bleken alleen aan patiënten die absoluut ongevoelig zijn of chirurgisch de zenuwuiteinden in het glazuur hebben verwijderd.

Laseremail bleken – Dit kan de meest gebruikte een van de vele bleekprocedures zijn die door een tandarts zijn afgewerkt. De tandarts begint door uw glazuur met een waterstofperoxide (h202) -coating te coaten en vervolgens bloot te stellen aan uw milde kwikhalogenide-puls om de h202 in de gel af te breken. Deze impact werkt door de vlekken uit uw glazuur te oxideren en het een wittere glans te geven.

Doe-het-zelf strategieën voor het bleken van glazuur

De professionele strategieën voor het bleken van tanden die hoger zijn geschetst dan wordt erkend als prijzig. Een bezoek aan de tandarts voor elke behandeling voor het bleken van tanden kost u mogelijk moeiteloos $ 400 en meer. Als u niet helemaal klaar bent om die hoeveelheid geld uit te geven om uw gebleekte tanden te bezitten, dan is de Diy-behandelmethode voor bleken echt een toegankelijke andere.

Er zijn tal van witmakende tandpasta’s en doe-het-zelf-bleekkits die er de laatste tijd zijn. Toch waarschuwen experts uit de tandheelkundige industrie dat doe-het-zelfbehandelingen met fantastische zorg moeten worden uitgevoerd. Deze behandelingsopties kiezen normaal gesproken een paar maanden voordat het bleken van de tanden duidelijk wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *